foto 2  foto 3  foto 4
S.T.Dupont sigaretui for 2 sigarer sort / matt grå 183240

S.T.Dupont sigaretui for 2 sigarer sort / matt grå 183240


-10% Rabatt
kr 2,332.00
kr 2,591.02

Gratis frakt
Tilgjengelighet: Tilgjengelig igjen om 2-6 uker

Antall

Velkommen til den sofistikerte verdenen til S.T. Dupont, hvor håndverk og stil smelter sammen til en symbiose. S.T. Dupont sigaretui er et mesterverk av eleganse og funksjonalitet som vil glede enhver sigarentusiast.
Høykvalitetsmaterialer for maksimal beskyttelse og eleganse
S.T. Dupont sigaretui er omhyggelig laget med de beste materialene for å gi optimal beskyttelse for dine dyrebare sigarer. Den nedre delen av dekselet er laget av helt metall, noe som gjør det motstandsdyktig mot brudd, støt og deformasjon. Sigarene dine er dermed sikre mot ytre påvirkninger, selv når du er på farten.
Den øvre delen av etuiet er laget av det fineste skinn, laget i Spania, og gir et luksuriøst preg og fullfører det generelle utseendet til sigaretuiet. Det utsøkt bearbeidede skinnet gir etuiet tidløs eleganse og understreker S.T. Duponts høye standarder.
Stilig følgesvenn for dine reiser
Med plass til to av dine kjære sigarer, gir dette etuiet den perfekte følgesvennen for dine reiser. Enten det er for forretningsreiser eller kvelder med gode venner, vil sigarene dine alltid være stilig og sikkert oppbevart.
Den perfekte gaven til sigarkjennere
S.T. Dupont sigaretui er ikke bare en investering i din egen nytelse, men også en perfekt gave til enhver sigarkjenner. Vis dine venner, forretningspartnere eller kjære hvor mye du setter pris på deres smak og lidenskap.
S.T. Dupont sigaretui - din uunnværlige følgesvenn for den perfekte nytelsen!
Med S.T. Dupont sigaretui for 2 sigarer svart matt grå 183240, du får ikke bare et sigaretui, men et utsagn om klasse og stil. Dette tilbehøret blander funksjonalitet med tidløs eleganse, og garanterer deg uforglemmelige øyeblikk med nytelse.
Enten for personlig bruk eller som en eksklusiv gave, vil dette sigaretuiet trollbinde deg og dine kjære. Utforsk verden til S.T. Dupont og berik din sigaropplevelse med dette mesterverket av raffinement.

Modell:
183240
Til:
2 sigarer
Maks. ringmål:
60
Materiale:
Metall, Ekte lær
Lengde:
160-210 mm
Bredde:
60 mm
Høyde:
35 mm
Vekt:
132 g
Farge:
Svart
Merke:
S.T. Dupont
EAN-kode:
3597390289308
 Kunde vurderinger
Ingen har lagt inn noen anmeldelse ennå